16 Ocak 2013 Çarşamba

Bebek Partileri İçin Romantik Brunch Masamız


Özel günlerde farklı renkleri ve temaları kullanarak sofra düzenlemeleri hazırlamak bana çok keyif veriyor. Sayfalarımızı bir süredir takip edenler çiçeklere, özellikle de güllere olan düşkünlüğümü çok iyi bilirler. Hal böyle olunca hazırladığım masalarda ve diğer pek çok üründe canlı çiçek kullanmayı çok seviyorum. 

Bebek partilerini brunch ve çay saatlerinde kutlamak çok moda. Biz de modaya uyduk ve ortaya bu çok şık düzenleme çıktı. Küçük detaylarla kişiye özel hale getirdiğimiz soframız özellikle incecik porselen takımları, dantelleri ve gülleri seven romantik anne adayları için hazırlandı.


Kişiye özel hazırlanan isim kartlarını artık sadece düğünlerde kullanmıyoruz. Kartlarınızın içlerine küçük notlar yazarak partinizi misafirleriniz için daha özel bir hale getirebilirsiniz. 

Ekmek tabakları üzerine yerleştirdiğimiz şeker kutularımız hem misafirlerinize özel bir hediye verme imkanı sunuyor hem de güzelliğiyle masamızı süslüyor. 




Romantik brunch masamızda Narumi porselen yemek takımı kullanılmıştır.



Masada bu kadar güzel bir çiçek aranjmanı olduğunda başka süse ihtiyaç kalmıyor. Çiçek aranjmanımız gül, şakayık, erengül gibi taze çiçeklerle Karmen Çiçekçilik tarafından hazırlandı.





Organizasyonlarımız hakkında merak ettiğiniz her şeyi sitemizin başlığında yer alan "organizasyonlar" bölümünde bulabilir, kendi masa hayalinizi gerçekleştirmek için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.  


Fotoğraflar için Foto Hayat'tan Ali Döş'e teşekkür ederiz.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Cok hos bir sofra,ellerinize saglik.Catal kasik takiminizin markasini ogrenebilir miyim?

Çocuklara Mucizeler dedi ki...

Teşekkür ederiz. Takımımızın markası Picard Wielputz, Solingen. Chippendake Gold serisi, http://www.picard-wielpuetz.de/seiten_de/6113chippendale.html

Adsız dedi ki...

yemek takımınıza bayıldım !! narumi porselenin türkiye'de subesı var mı acaba?

Çocuklara Mucizeler dedi ki...

Akmerkez Beymen Home'da Narumi yemek takımlarının farklı modellerini bulabilirsiniz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...