18 Ocak 2013 Cuma

Minik Nehir'e Hoşgeldin Partisi!


Güzel bir organizasyon düzenlemek için büyük paralar harcamak gerekmiyor. Kişi sayınız evinizde organizasyon yapmaya imkan veriyorsa çok daha samimi ve keyifli bir parti düzenleyebilirsiniz. 
Minik Nehir için hazırlanan hoşgeldin bebek partisinde evin sevilen tablosundan ilham aldık. Tatlı büfemizi süslerken küçük bayrakların, yemek kartlarının ve 'Hoşgeldin Nehir!' bayraklarının tasarımında pembe rengi ve gül desenini kullandık. Tablonun çerçevesiyle uyum yakalayabilmek için fotoğraf çerçeveleri, anı kutusu ve misafirlere hediye etmek için hazırladığımız lolipopları yerleştiğimiz jardiniere gibi diğer dekorasyon malzemelerinin varaklı olmasını tercih ettik. Evinizde yapacağımız ufak dokunuşlarla partinizi güzelleştirmek için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.



Nehir'e küçük bir hatıra bırakmak isteyenler için aynalı şık bir kutu kullandık. 



Partiye gelen misafirlerimize hediye etmek üzere çilekli lolipoplar hazırladık.



Frambuaz ve limon soslu cheesecakelerimiz, kek toplarımız, kremalı havuçlu keklerimiz ve yabanmersinli cupcakelerimiz Bella Torta tarafından hazırlandı. 




Partimizin temasına uygun renklerde hazırladığımız minik bayraklarımız, süslü çubuklarımız ve kek topları için yaptığımız süslemelerle soframızda göz yormayan sevimli bir düzenleme tercih ettik. 



Organizasyonlarımız hakkında merak ettiğiniz her şeyi sitemizin başlığında yer alan "organizasyonlar" bölümünde bulabilir, kendi masa hayalinizi gerçekleştirmek için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.  


Fotoğraflar için Foto Hayat'tan Ali Döş'e ve Sibel Doğru'ya teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...