5 Ocak 2013 Cumartesi

Yeni Bir Yıl, Yeni Bir Başlangıç


Yepyeni tasarım fikirleri ve teslim edilmeyi bekleyen siparişlerimizle yeni yıla oldukça yoğun bir başlangıç yaptık. Facebook sayfamızda her geçen gün artan takipçi sayımız ve Gaziantep, Samsun, Hatay gibi farklı şehirlerden gelen siparişler bizleri çok mutlu ediyor. Gösterdiğiniz ilgiye en iyi şekilde cevap verebilmek ve ürünlerimizi daha keyifli bir düzenleme ile sergilemek adına ilerleyen günlerde görücüye çıkacak yepyeni bir site hazırlığı içindeyiz. 


Yeni sitemizde hoşgeldin bebek partisi, bebek mevlüdü, diş buğdayı, doğum günü partisi, şeker masaları gibi farklı organizasyonlar için hazırladığımız masa düzenlemelerimizi sizlerle paylaşmaya başlayacağız. Parti süslerimizi ayrı ayrı satın alabileceğiniz gibi bizlerle iletişime geçip size özel tasarlayacağımız ürünlerle organizasyonunuzu beraber hazırlayabileceğiz.

Kapı süsü, bebek şekerleri gibi ürünlerimize ilave olarak yeni yılda fotoğraf çekimlerinizde ve partilerinizde kullanabileceğiniz süslü saç bantları, anne adaylarına özel hediye setleri gibi farklı ürün gruplarını da sayfalarımızda bulabileceksiniz. 

Kutlanılan yeni bir hayat, yeni bir yaş, yeni bir sene olduğunda biz elimizden geldiğince hayalinizi gerçekleştirmek için yanınızdayız. 

Görselin kaynağı: http://www.flickr.com/photos/waitingforsophie/

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...