5 Ocak 2013 Cumartesi

It's a Boy, Anı Defteri

Ürün Kodu: 084

Sizlerden gelen istekler doğrultusunda, yeni yıla erkek ürünlerine biraz daha ağırlık vererek başlama kararı aldık. Anı defterleri son günlerde en çok sipariş aldığımız ürünler arasında. Bunun en büyük sebebi, anı defterinin hem bebek partilerinde hem de doğum günü kutlamalarında bebeğinize ileride okuyabileceği güzel hatıralar bırakmanın en güzel yollarından biri olması. Defteri sadece misafirlerinizin yazdığı küçük notlarla sınırlı tutmak da şart değil. Partinizin davetiyesini, bebeğinize gelen hediyelerden topladığınız süslü kartları, hatta fotoğrafları da ekleyerek o günü tüm detaylarıyla saklayabilirsiniz. 

Anı defterinizi, bebeğinizin ismini ve fotoğrafını kullanarak size özel farklı tasarımlarla hazırlayabileceğimiz gibi sayfalarımızda sizler için hazırladığımız hazır modellerimiz arasından sipariş verebilirsiniz. 




Anı defterlerimizi şeffaf plastik kutu içinde organze tül ve kurdele süslemesi ile paketliyoruz. Defterlerimiz, şık paketleri ile sadece kendinize değil sevdiklerinize de hediye edebileceğiniz kullanışlı ürünler. 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...