7 Ekim 2012 Pazar

Minik Pelin'e Merhaba! - Bez Pasta

Ürün Kodu: 039

Minik Pelin'e Merhaba, Ayfer Sağlam için hazırladığımız butik bir tasarım. Kendisi, kolay taşınabilir ufak tefek bir pasta istedi ve biz de iki katlı pastalarımızın biraz daha minik modelini hazırladık. Hediyenin sahibi Pelin bebeğin oda dekorasyonu sade renklerde hazırlanmış ve kelebek teması tercih edilmiş. Bu bilgilerden yola çıkarak kurdele ve çiçek rengini pembenin yumuşak tonları arasından seçtik ve pastanın süslemesinde de kelebekler ve pembe güller kullandık. Bez pastamızın yüksekliği platformsuz 29, cam platformla 37 cm'dir.

Sizler de bebek odanızın temasıyla uyumlu olarak hazırlanmış ürünler istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin.




Bütün ürünlerimizi tercihiniz doğrultusunda kutulu ya da tülle paketlenmiş şekilde teslim ediyoruz. Bu pastamızın paketli halini aşağıda görebilirsiniz.   


Pastamızın yapımı geç saatlerde tamamlandığı için fotoğrafı yapay ışık altında çekilmiştir, bu nedenle diğer görsellerimizden farklıdır.

Minik Pelin'e sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyoruz!

2 yorum:

NeVaDa dedi ki...

Sevgili Pelin Bebek,
Bu hediye senin için tasarlandı, adaşın Pelin abla benim kızım Neva doğduğunda, bu işi hobi olarak yapıyordu… ( Neva ya da pembe dev bir bez pasta yapmıştı.)Ama o kadar özenli çalıştı ki; bezleri ellerini yıkayıp tozlanmasın diye folyolara sararak paketledi. Sonra onları simetrik olarak dizdi ve zevkle süsledi. Bunlar o kadar beğenildi ki bunu iş olarak yapmaya karar verdi. Neva ile ziyaretine gittiğimizde sen henüz doğmamıştın, annen odanın beyaz olduğunu ve kelebek temalı olduğunu söyledi. Kelebekleri ve kordelayı ben seçtim gerisini Pelin’e bıraktım ve işte sonuç…
Hayatında hep sağlık ve güzellikler olsun. Hoş geldin PELİN Bebek  Ellerine sağlık PELİNCİM

Çocuklara Mucizeler dedi ki...

Ayfer Hocam güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. ❤ Neva'nın pastasını da en kısa zamanda paylaşacağım. 1. yaş doğum gününü de hep beraber yapacağız inşallah.
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...