19 Ekim 2012 Cuma

Kırmızı Meyveli Pasta

Ürün Kodu: 052

Kırmızı Meyveli Pasta, blogumuzun taze çiçeklerle hazırlanan ikinci pastası. Taze çiçeklerle çalışmak kumaş çiçeklerle çalışmaktan çok daha keyifli, bir de en sevdiğim çiçek olan gülü kullanınca ortaya bu güzel aranjmanın çıkması sürpriz olmadı. Bu pastayı özel yapan ve adını veren bir diğer unsur da aranjmanında kullandığımız Malus elmaları oldu.

Canlı çiçek kullandığımız pastalarımızı butik pastalar kategorisinde bulabilirsiniz. Butik pasta tasarımınızı hazırlarken çiçek seçimini size bırakıyoruz, tercihleriniz doğrultusunda hem ithal hem yerli çiçekler arasından mevsimin en güzel çiçeklerini seçmeye özen gösteriyoruz. Kırmızı Meyveli Pasta'nın çiçek aranjmanında kırmızı çardak gülünü ve bordo-beyaz ekvator gülünü tercih ettik. Metal platform üzerine hazırladığımız iki katlı pastamız için mini boy (3-6 kg) 52 adet bez kullanılmıştır, yüksekliği 42 cm'dir.



Canlı çiçek kullanarak hazırladığımız tasarımlarımız yalnızca bir hafta tazeliğini koruyabilmektedir, sipariş verirken bu durumu göz önünde bulundurmanızı rica ederiz. 


Pastamızla aynı renklerde tamamlayıcı ürünler mevcuttur. Tamamlayıcı ürünler kategorisinde şerbet kadehi, mum, çerçeve, bebek şekeri, kapı süsü gibi diğer uyumlu ürünleri inceleyebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...