22 Ekim 2012 Pazartesi

Meşeler Yuva Arıyor!

   

Bir meşe palamudu evlat edinmeye ne dersiniz? Kese içinde birbirinden sevimli meşe palamudu resimleriyle evinize teslim edilen meşe ağacı tohumları, çocuklarına doğa sevdası aşılamak isteyen anneler için çok güzel bir imkan sağlıyor. Tema Vakfı tarafından başlatılan Meşeler Yuva Arıyor kampanyası ile evlat edineceğiniz tohumlarınızı kendi bebeğinizle evinizde büyütebileceğiniz gibi, bebek partileriniz ve doğum günü kutlamalarınızda misafirlerinize hediye de edebilirsiniz.
Tema Vakfı, nikah törenleri için nikah şekerleri yerine sertifika çalışmalarını uzun süredir yapıyor. Bebek partileri için böyle bir düzenleme hakkında site üzerinde herhangi bir bilgi bulunmuyor ama vakıfla yaptığım görüşmede misafirlerinize özel sertifika düzenlemesi yapabilecekleri bilgisini aldım.  


Meşe Projesi'ne bağışta bulunmak çok kolay, ister Tema Vakfı'nın "Online Meşe Bağışı Formu"nu doldurarak kredi kartınızla, ister 0212 283 78 16 (dahili 185) numaralı telefonu arayarak banka havalesi yöntemiyle bağışta bulunabilirsiniz. 1 meşe fidanına karşılık gelecek 9 tohum bedeli 5.00 TL. Eğer adınıza sertifika düzenlenmesini istiyorsanız, en az 45 tohum bedeli olan 25,00 TL bağış yapmanız gerekiyor. 

kaynaklar:

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...