9 Eylül 2012 Pazar

Merhaba! / Hello!



Diaper Cakes'e hoşgeldiniz! 

İster düğün ister sıradan bir akşam yemeği daveti olsun, mutlaka doyasıya kutlanmalı her türlü organizasyon. Karşılıklı hediyeler alıp vermeli, süslü paketler heyecanla açılmalı. İşin en güzel kısmı özel olmalı, kişiyi yansıtmalı, verilende değerli bir hatıra bırakmalı.

Bu düşünceyle, uzun süre her kutlamayı özel kılacak küçük sürprizleri sevdiklerim için hazırladım. Heyecanımı, kafamda beni uyutmayan fikirleri herkesle paylaşmaya can attığım bir anda çok sevdiğim bir arkadaşımın bebek partisi için hazırladığım bez pasta bu organizasyon işine girme hayalimin ilk adımı oldu. Parti sonrasında gelen güzel tepkiler, “bize de yapar mı” teklifleri ardından, hayatımı ele geçiren bu hobi kendi yolunu buldu ve bu işlere girmek kaçınılmaz oldu.

Sıcak silikon tabancasıyla yaşanan ufak tefek kazalar dışında çok büyük keyif ve titizlikle hazırladığım bez pastalarımı sizlerle paylaşmaktan büyük heyecan duyuyorum. İsminden de anlaşılacağı gibi başrolünde bez pastaların olduğu bu blogda zaman zaman bebek partilerinde ve özellikle yeni doğan ziyaretlerinde kullanılmak üzere hazırladığım kapı süsleri ve ziyaretçi hediyeleri gibi farklı ürünlerle de karşılaşabilirsiniz.

Dilediğinizde partinizin konsepti veya bebek odanızın teması ile şekillenebilecek butik pasta önerilerinizi memnuniyetle hayata geçirebilir, tamamlayıcı ürünlerle de bebek parti organizasyonunuzu beraber tasarlayabiliriz. Her türlü sorunuz için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Hayat kutlamaya değer!

Pelin Ekmekçi Dalgıç 


***

Hello!
Welcome to Diaper Cakes!
Whether it be a wedding or an ordinary dinner party, every organization should be celebrated to the fullest. Presents should be exchanged, cute gift boxes should be opened in excitement. The best part: it should be special, it should reflect one’s personality, it should be a valuable memory for the receiver.

With this idea, for a long time I prepared small surprises for my loved ones that would make every occasion special. At a time when I was eager to share my passion, the ideas that would keep me awake at night with everyone, I took the first step into a dream with a diaper cake I prepared for a close friend’s baby shower. After receiving many positive comments and offers to prepare more cakes, this hobby that got a hold of my life found its own way; so it became inevitable for me to get into this business.

Although there were a few incidents with the hot glue gun, I design my diaper cakes with great enjoyment and care and I am very excited to share them with you. As you can tell from the title, this blog is based on diaper cakes, but occasionally you can also see different products such as the door ornaments and visitor gifts I design for baby parties and especially baby showers.

We would love to design concepts for your parties and create diaper cakes that would be based on the theme of the nursery. We can also plan baby showers with complementary products together with you. Please do not hesitate to contact us for any questions. Life is worth celebrating!

Pelin Ekmekçi Dalgıç

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...