4 Mayıs 2013 Cumartesi

Ayşe Hanım'ın Bebek Partisi


Geçtiğimiz Pazar günü Limonlu Bahçe'nin samimi atmosferinde, birbirinden neşeli konuklarla harika bir bebek partisi gerçekleştirdik. Mekanın doğal renkleri, Ayşe Hanım ve benim bulutlu düzenlemelere olan sevgimiz ile ortaya çok eğlenceli bir organizasyon çıktı.


Kişiye ve mekana özel tasarımlarla parti düzenlemek bizim için çok önemli. Masa düzenlemelerinde kullanılan masa örtülerinden, peçete halkalarına, fotoğraf çerçevelerine, tek tek süslenen kavanozlardan çiçek aranjmanlarına kadar her şey Ayşe Hanım'a özel hazırlandı. 












Bella Torta tarafından hazırlanan pasta, cupcake ve kek topları gene partimizin temasına uygun şekilde süslendi ve Ayşe Hanım'ın kendi seçtiği platformlar üzerinde servis edildi. Tatlı masamızda da ilgi gören pek çok detay vardı. Yemek kartları, bulut bayraklı pipetler ve misafirlerin şekerlerini koyabilecekleri süslü çantalar masada yerini aldı. 






Pasta süsleri hazırlamayı çok seviyorum ;)


Misafirlerimizin getirdiği hediyelerle şemsiyemizin altı doldu taştı.



Bebek partimizin çok beğenilen bir diğer detayı da Ayşe Hanım için hazırlanan anı köşesiydi. Bebek figürlü sevimli mandalları ile bulut kartlarımız sarı çerçevemizin içinde partiye renk kattı.




En büyük ilgiyi fotoğraf çekimleri için hazırlanan maske ve büyük çerçeveler gördü. Gene partimizin renklerinde hazırlanan ahşap çerçevelerimiz ve keçe maskelerimiz ile Anthony & Gloria çok eğlenceli fotoğraf çekimleri yaptı.



Tatlı masası ikramlarımız dışında tüm misafirlerimize minik şeker kavanozları hazırladık ve minik oyunlarımızın sonunda kazananlara sürpriz hediyeler dağıttık.



Mekanın minik dostları da bizleri o gün yalnız bırakmadılar. :)


Ayşe Hanım ve Volkan Beyi tekrar tebrik ediyor, bu güzel fotoğrafları paylaşmamıza izin verdikleri için ayrıca teşekkür ediyoruz. 

Masa düzenlemelerinde kullandığımız hamilelik çekimleri dahil tüm parti fotoğrafları Anthony & Gloria tarafından çekilmiştir. 

2 yorum:

Delibu! dedi ki...

Her bir detay öyle manalı olmuş ki, tebrik ediyorum sizi! ^^

İçtenlikle.

Çocuklara Mucizeler dedi ki...

Çok teşekkür ediyoruz. Böyle güzel yorumlar tüm yorgunluğumuzu alıyor.❤

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...