10 Aralık 2012 Pazartesi

Yılbaşı temalı Nostaljik Cetvel Bileklikler


Ürün Kodu: 070

Çocuklara mucizeler hazırlamayı görev edinip yılbaşı döneminde uslu durmak olmaz. :) Sokaklar, vitrinler ışıl ışıl, evlerde ağaçlar süslenmeye çoktan başlandı, biz de yılın bu en renkli döneminde kalan eksikleri tamamlamak ve kutlamalarınıza çoşku katmak için tasarladığımız yılbaşı temalı ürünlerimizle 20 gün boyunca geri sayımdayız.

Yılbaşı için noel baba kostümü, geyik boynuzlu taç, takma sakal gibi pek çok aksesuarı parti ürünleri satan dükkanlarda bulabilirsiniz. Biz kostüm olayına biraz mesafeli duran misafirlerinizi de kandırabilecek sevimli bileklikler hazırladık.  Ben 85 doğumluyum ve benimle aynı dönemde okuyanlar nostaljik cetvel bileklikleri hemen hatırlayacaklardır. Üç farklı modeli olan kırmızı ve yeşil renkli bilekliklerimiz küçük aksesuarlarla yılbaşı ruhuna dahil olmak isteyenler için tasarlandı.

Sevimli bilekliklerimizi yılbaşı partinizde büyük küçük tüm misafirlerinize hediye edebilir, anaokulu gibi farklı mekanlarda, kalabalık sayılarla düzenleyeceğiniz kutlamalarınızda istediğiniz adette sipariş verebilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...