1 Şubat 2014 Cumartesi

Bir Aşk Masalı - Parti Düzenlemesi


Yazımızın başlığını ve bol kalpli masa düzenlememizi görüp "Siz sadece çocuklar için organizasyon yapmıyor muydunuz peki?" diye düşünebilirsiniz. Evet, sadece çocuklar için organizasyonlar hazırlıyoruz; ancak bebeğinize de bir aşk masalının sonunda kavuşmadınız mı? Bu bol kalpli düzenlememiz pekala bebek partilerinde kullanılabilir; özellikle şubat ayında doğan bebekler için sevgililer günü temalı partiler düzenlenebilir. Dahası, hamile anne adayına böyle bir masa hazırlayarak ona güzel bir sürpriz de hazırlanabilir. Bu düşüncelerle kırmızı tabakların, kalpli balonların, kalpli süslerin bolca kullanıldığı bu düzenlenme ortaya çıktı. 




Kalpli zincir süslerimiz kağıt malzeme sevenler için değişik bir süsleme alternatifi olabilir. Kırmızı ve pembe canson kartonlar kullanarak yaptığımız bu zinciri farklı renklerde ve istenilen uzunlukta hazırlayabiliyoruz.





Böğürtlen sepetimiz, porselen sepeti ve sevimli fiyonk detayı ile masamıza çok yakıştı. Biz bu ürünü hem misafirlerinize hediye edebileceğiniz hem de masalarınızda isim kartlığı olarak kullanabileceğiniz hoş bir detay olarak düşündük. Aynı tabakta yer alan keçe kalplerimiz ise içlerine misafirlerinize özel notlarınızı yazabileceğiniz hatta renkli şekerler ile doldurabileceğiniz sevimli bir zarf olarak tasarlandı. 




Kalpli pipetlerimiz masamızı güzelleştiren farklı bir detay oldu. 




Sandalye giydirme işlemi artık çok demode. Hele bu kadar güzel sandalyeleriniz varsa üstlerini abartılı kumaşlarla kapatmak gereksiz masraftan başka bir şey değil. Biz sandalye süslemelerinde küçük fenerleri, küçük tüplerde canlı çiçek aranjmanlarını ya da bu düzenlememizde olduğu gibi temanıza uygun sade süslemeleri tercih ediyoruz. Bu süslemede de pembe ve kırmızı keçeden kalpler ve jüt kullandık.





Bebek partilerinde ve doğum günü organizasyonlarda anı defteri kullanımı çok ilgi görüyor, bizler de kişiye özel anı defterleri hazırlamayı çok seviyoruz. Fakat mekan süslemenize renk katacak farklı bir önerimiz daha var. Partinizin temasına uygun olarak hazırlayabileceğimiz not kartlarıyla misafirlerinizi şaşırtabilir, ip ve renkli mandallarla bu notları sergileyebilirsiniz. 


Parti düzenlemelerimizde, ister gündüz ister gece olsun farklı modellerde fener kullanmayı çok seviyoruz. İçinde mum yakamadıktan sonra saçma değil mi diye düşünenlere önerimiz içlerine farklı çiçek aranjmanları yaptırmaları. Tek bir gül bile tüm görüntüyü değiştirebiliyor. 
Siz de kendi organizasyonlarınızda fenerlerimizi kullanmak, farklı boylarda ve renklerde fener modellerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. 


Organizasyonlarımız hakkında merak ettiğiniz her şeyi sitemizin başlığında yer alan "organizasyonlar" bölümünde bulabilir, kendi masa hayalinizi gerçekleştirmek için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.  

Fotoğraflar için Anthony & Gloria'ya teşekkür ederiz. 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...