9 Nisan 2013 Salı

Bebek Tohumlar

Ürün Kodu: 113

Düğünde, kınada, mevlütlerde, her yerde sürekli karşınıza badem şekerlerinin çıkmasından sıkıldıysanız, bebek partinizde hediye etmek üzere çiçek tohumlarını tercih etmek aradığınız çözüm olabilir. Partinizde hediye edecek farklı hediyelik ürünler arıyorsanız ve planladığınız parti bahar aylarında gerçekleşecek ise Bebek Tohumlar tam size göre. :) 

İçlerini Vilmorin marka çiçek tohumları ile doldurduğumuz mantar kapaklı minik tüplerimizi farklı renk kurdele ve çiçeklerle süsleyerek partinizin renklerine uyumlu olarak hazırlıyoruz. 

Bu ürünümüzü istediğiniz sayıda sipariş verebilir, dilerseniz hediyelerinizi yerleştirebileceğiniz platform ve sepet seçeneklerimiz hakkında bizlerle iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.



Dört farklı tohum seçeneği ile hazırladığımız tohum tüplerimizi ister tek tip ister farklı farklı çiçek tohumları ile istediğiniz miktarda çoğaltabilmek mümkün. Sadece çiçek tohumlarıyla sınırlı kalmak da şart değil: Maydanoz, fesleğen gibi çeşitli sebze tohumlarıyla partinizde fark yaratabilir, artık klasikleşmiş şeker masaları yerine rengarenk bir tohum masası hazırlayabilirsiniz.


Yüksükotu Çiçeği Tohumu


Alman Papatyası Tohumu


Karışık İri Aslanağzı Çiçeği Tohumu


Maydanoz Tohumu

1 yorum:

Iqra Khan dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...