19 Şubat 2013 Salı

Şerbet Kadehlerimiz Yenilendi!


Sizlerden gelen güzel yorumlar ve günden güne artan takipçi sayımızla Çocuklara Mucizeler ailesini büyütürken, yeni fikirler ve yaratıcı çözümler geliştirerek kendimizi sürekli yeniliyoruz.

Özlem Hanım'ın siparişi üzerinde çalışırken kendisinin çok beğendiği kurdeleyi onun kendi cam kadehlerine uyacak şekilde nasıl tasarlayabiliriz diye düşündük ve aklımıza harika bir fikir geldi. Beğendiği kurdele saten ve görselde gördüğünüz gibi baskılı olduğundan lastik eklemek güzel sonuç vermiyordu. Biz de kurdeleye zarar vermeyecek çıt çıt veya cırt cırt ilavesi ile kadeh süslerimizi kendisine özel ölçülerde hazırladık. Bu işle santim santim uğraşmakla kalmadık; bir de silikonla bu malzemeleri tutturmak sağlam olmaz diye düşünerek oturduk bir güzel tüm cırt cırtları kurdeleye makinayla diktik. :) Biraz deli işi, evet, ama biz hazırladığımız her ürünün kalitesine ve ince işçiliğine bu yüzden çok güveniyoruz.

Cırt cırt ilavesi ile satın aldığınız tüm kadeh süslerinizi defalarca kullanabilir, parti bitiminde misafirlerinize günün hatırası olarak hediye edebilirsiniz. 

Şerbet kadehlerimiz için bir güzel haberimiz daha var! Çok yakında lastikli kadeh süsü modellerimizi de sayfalarımızda görebileceksiniz. 


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...