14 Kasım 2012 Çarşamba

İlk Bahçem

Ürün Kodu: 063

İlk Bahçem, küçük bir bahçenin ihtiyaç duyduğu her malzemeyi renkli karton çantası içinde barındıran eksiksiz bir bahçe seti. Özellikle çocuklarına doğa sevgisini erken yaşlarda aşılamak isteyen aileler, İlk Bahçem setini çok sevecekler. Bu set sayesinde çocuklarınızla kaliteli zaman geçirebilecek, onların bahçe ve çiçek bakımı üzerine deneyim kazanmalarını sağlayacak ve küçük bahçelerinin bakımını düzenli olarak yaparken sorumluluk duygularının geliştiğini göreceksiniz. 


Kızlar için özel paket.


Erkekler için özel paket.


İlk bahçem hediye setleri, su ilave etmek dışında hiç bir ek malzemeye ihtiyaç duymayacağınız küçük bir bahçe seti olarak düşünülmüş. İçinde saksı olarak kullanabileceğiniz plastik kutusu, 6 farklı tohum çeşidini barındıran çiçek tohumları kesesi (İpek Çiçeği, Ballıca, Petunya, Mezem, Yer Açelyası, Afrika Papatyası), tohumlarınızı ekmek için toprak yerine kullanacağınız Torfu, ilk bahçem günlüğü ve "bahçenizin ilk ziyaretçileri" resimli etiketleri bulunuyor.

İlk Bahçem setini çocuğunuza hediye edebileceğiniz gibi doğum günü partinizde küçük misafirlerinize de hediye edebilirsiniz. İstediğiniz sayıda sipariş verebileceğiniz ürünümüz için bizlerle iletişime geçmeniz yeterli.



Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...